Apasati pe imagini pentru vizualizare
Hotelul Intercontinental este amplasat chiar inima capitalei, in apropierea marilor centre de cultura ale Bucurestiului precum Teatrul National, Galeriile Art Expo, Galeriile Dominus sau Galeriile Dalles, a Universitatii Bucuresti, a Palatului Sutu. Hotelul domina peisajul hotelier bucurestean prin serviciile, rafinamentul si eleganta unui hotel de 5 stele cu o reputatie internationala.
Intercontinentalul reprezinta cea mai inalta cladire din Bucuresti(peste 80 m), avand 23 de nivele.
Dat in folosinta in 1970, el a fost realizat dupa planurile unui colectiv de arhitecti (D. Hariton, Gh. Nadrag, I. Moscu si R.Belea) si apartine complexului architectonic ce cuprinde si edificiul Teatrului National.
Constructia este alcatuita din trei corpuri cu plan triunghiular concav reunite de un corp central destinat circulatiei. Hotelul dispune de 400 de camere modern dotate, de mai multe restaurante, baruri, saloane de receptie si sali de conferinte.
Sunt prevazute, de asemenea, spatii de agrement (piscine, sali de gimnastica, terase etc.). A fost realizat pe baza unui acord de colaborare cu Intercontinental Hotel Corporation.
Hotelul Intercontinental este unul dintre cele mai importante obiective turistice din
Muntenia, obiectiv pe care nu ar trebui sa-l ratati daca va aflati in
apropiere.
Ti-ar placea sa vizitezi
Hotelul Intercontinental
? Daca da, alege una dintre vilele sau pensiunile care au oferte de
cazare Bucuresti
Coordonate GPS: 44.437059,26.102357
Parcul Circului (Parcul Circul de Stat) din Bucuresti a luat nastere in anul 1958 pe locul fostei gropi “Tonola” pe o suprafata de 26 hectare.
Proiectul de amenajare al parcului a fost elaborat d
Bazinul este situat intre strada Turnu Magurele si strada Constantin Brancoveanu. Strandul dispune de 3 bazine de inot, unul pentru adulti si doua pentru copii, terenuri de tenis, fotbal, minigolf si
Strandul Drumul Taberei este renumit pentru cea mai curata apa dintre strandurile din Bucuresti. Dispune de trei bazine, doua pentru adulti si unul pentru copii. Puteti beneficia de facilitati precum
Bustul lui Barbu Stefanescu - Delavrancea, cioplit in piatra de Campulung de sculptorul Cornel Medrea, este asezat pe un soclu inalt, avand la baza doua randuri de trepte.
Scriitor, analist si om pol
Muzeul Taranului Roman, infiintat la 5 februarie 1990, este continuatorul unor traditii muzeale ce dateaza inca din anul 1875, cand a fost constituita, pe langa Muzeul National de Antichitatii, prima
Materialele postate pe acest site apartin autorilor si se afla sub protectia Legii Dreptului de Autor.
Preluarea lor se poate face doar cu acordul scris al autorului si cu citarea sursei cu link activ catre
acest site.